Om/ Kontakt

 

Välkommen till

SMF 465 Flamez

Flamez är en godkänd uppfödning, registrerad i Svenska marsvinsföreningen.

 

 

Copyright © All Rights Reserved

SMF 465 Flamez finns i en by som heter Järle, 2 mil norr om Örebro. Vi har en liten uppfödning av marsvin, främst merino och texel, samt de golden dutch men även andra raser kan förekomma. I mån av ork och tid deltar vi på SMF utställningar men i första hand är marsvinen våra husdjur/familj.

 

·Vi avlar på renrasiga marsvin. De har stamtavla och är registrerade i Svenska Marsvinsföreningen. Vi avlar bara på friska, rastypiska djur med bra temperament. Vår avel inriktar sig mer åt kvalitet än kvantitet.

 

·Ansvaret för marsvinen skall tas av en vuxen. Personer under arton år ska ha målsmans godkännande.

 

·Säljer endast marsvin till varaktiga hem med daglig tillsyn och marsvinskompisar, köp 2 marsvin om du inte har marsvin hemma. Enligt Jordbruksverket ska inte marsvin vara ensamma utan bör leva med andra marsvin.

 

·Våra marsvin är mycket hanterade och säljs endast till hem, där de får god omvårdnad, mat och skötsel, samt mycket kärlek. Tänk på att ditt marsvin kommer att bli en familjemedlem i många år framöver!

 

·Marsvinen levereras friska och tama med härstamningsbevis, skötselråd och foderpåse. Marsvinsungar är minst 5 veckor vid leverans, men gärna äldre, då det blir lättare att ställa om sig till ett liv utan mamma.

 

·Vi har support till alla som köper marsvin av oss, vid frågor maila helst. Vi kan också hjälpa till med klo- och pälsklippning. Är det annat du behöver hjälp med, kontakta oss, så får vi se om det går att lösa.

 

· Om du inte längre kan/vill ha kvar ditt marsvin som kommer från vår uppfödning får du lämna tillbaka det om marsvinets stamtavla från Flamez medföljer, men pengar återbetalas inte. Detta ses som en sista alternativ så att marsvinen inte kommer kläm för olyckliga omständigheter, men vi ser gärna att ni erbjuder dem själva ett gott hem hos er eller hos någon annan.

 

För mera information se:

http://www.svenskamarsvinsforeningen.se/

 

 

 

 

Kontakt

Lättast är e-post

flamezmarsvin@yahoo.se

Adress:

Anna Dybeck

Järle Rönnbärsväg 10

713 91 Nora

Telefon:

Hemnummer:0587-920 39

Mobilnummer: 070- 559 11 01

GPS:

N 59 ° 27´57"

E 15 ° 09´11"